Kosteusmittaukset ja kuivaukset

Kosteuskartoitukset ja kuivaukset remonttikohteissa – Joensuu, Pohjois-Karjala

Kun vesivahinko yllättää tai talossa ilmenee kosteusongelmia tai kosteusvaurioita, edessä on useimmiten remontti. Maalaus- ja remonttipalvelu Muje Oy auttaa selviämään laajemmistakin vesivahingoista remontoimalla kohteen perusteellisesti kosteuskartoituksista alkaen.


Kosteuskartoitus ja kosteusmittaus

Korjausrakentaminen alkaa kosteuskartoituksesta, jossa kartoitetaan vesi- tai kosteusvahingon syyt ja laajuus. Kartoituksen avulla saadaan myös selville, kuinka laajoja kosteusmittauksia kohde edellyttää.

Teemme kosteusmittauksia sekä pinta- että porareikämittauksina. Pintakosteusmittausta käytetään esimerkiksi betonisten ja puisten kohteiden mittaamiseen, eikä se edellytä pintojen rikkomista. Jos pintakosteusmittauksessa havaitaan kosteutta, porareikämittauksella saadaan lisätietoa kosteuden määrästä ja laadusta.

Vain oikein tehdyistä pinta- ja porareikämittauksista on hyötyä, mistä johtuen teemme kosteusmittaukset aina tarkasti mittausohjeistusta noudattaen.


Kuivaus

Toteutamme kylpyhuoneen, saunan tai muun tilan kuivauksen kosteuskartoituksen jälkeen. Käytämme kuivauksessa pääasiassa infralämmitinlevyjä ja puhaltimia, joiden avulla tilat saadaan tehokkaasti kuivattua ennen korjausrakentamisen aloittamista. Kuivauksen lopuksi teemme vielä kosteusmittauksen, jottei kosteutta pääse jäämään esimerkiksi rakenteiden väliin.

Kuivauksen jälkeen korjausrakennamme vaurioituneet tilat entiselleen tai asiakkaan toiveiden mukaan entistä ehommiksi. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *